Training

Training 2019-03-11T12:29:57+00:00

U wilt de mensen in uw organisatie meer in hun kracht zetten, hen die kwaliteiten laten ontwikkelen die passen bij de organisatiedoelstellingen én bij hen als persoon. Want alleen dan heeft het een langdurig effect. Ik bied trainingen aan die gericht zijn op de versterking en professionalisering van het individu, van teams en van de organisatie als geheel. Een belangrijk kenmerk daarbij is dat de trainingen niet alleen gaan over het gedrag van mensen maar vooral ook over de houding en overtuigingen die leiden tot dat gedrag.

Wat

Renate Damen CAT verzorgt trainingen op maat, rondom thema’s als:
– Duurzaam Inzetbaar zijn en blijven
– (Persoonlijk) Leiderschap: klaar zijn voor de toekomst
– Professionele Communicatie
– Organisatieontwikkelingen en Veranderingen
– Samenwerken in je Directie, MT of groep waarin je werkt
– Loopbaanstappen

Werkwijze

Met uw vraag en input wordt er een op training ‘op maat’ gemaakt. Na de intake met u als opdrachtgever, formuleren we samen de doelstellingen. De duur van de trainingen stellen we in overleg vast.

Open Inschrijving

Naast het maatwerkaanbod, bied ik de training: ‘Werkplezier en Veerkracht’ ook aan als open inschrijving. Dit betekent dat deze training twee keer per jaar wordt aangeboden en u kunt inschrijven.
Het thema van deze training is: “Hoe blijf ik duurzaam inzetbaar de komende jaren, hoe ga ik om met alle veranderingen?”.

De training geeft u inzicht in waar u effectief bent in uw gedrag en waar u de effectiviteit af en toe loslaat. En belangrijk daarbij is welk gedrag u in wilt gaan zetten om weer in uw kracht te komen. U krijgt antwoord op vragen als: Hoe behoud ik het plezier in mijn werk en blijf ik daardoor ook een aantrekkelijke werknemer, leidinggevende en wat kan ik hier zelf in doen? Deze training geef ik samen met mijn collega, Lia Vries.

Meer informatie over dit programma? Neemt u vrijblijvend contact met me op.