Renate

Renate 2019-04-07T16:52:56+00:00

Ik ben Renate. Ik ben een betrokken en nuchter mens. En verder verbind ik me graag met de ander. Binnen mijn vak doe ik dit vanuit een gezonde afstand om vervolgens samen te zoeken naar volgende te zetten stappen. Als seniorcoach en trainer werk ik bij voorkeur op het vlak waar mens en organisatie elkaar ontmoeten. Door mijn actieve en professionele werkwijze laat ik u naar uzelf kijken en over uzelf nadenken. Dit doe ik op een heldere en respectvolle wijze, ik werk vanuit vertrouwen en openheid met hoofd, hart en handen.

Ik ben opgeleid als docent, opleidingskundige, manager en coach. Verder heb ik me o.a. geschoold in: Transactionele Analyse, Organisatiekunde, NLP, Organisatie- en Familieopstellingen, Functional Fluency, Groepsdynamica en Deep Democracy.

Als leidinggevende, adviseur, senior coach en trainer heb ik veel ervaring in grote organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen. Stevige scholing gecombineerd met mijn ruime ervaring maakt dat ik soepel schakel tussen persoonlijke diepgang en praktische zakelijkheid. Ik kan goed werken in een omgeving waarin verschillende krachtenvelden spelen.

En door mijn jarenlange ervaring in mijn vak weet ik ook goed wat de invloeden daarvan kunnen zijn op de organisatie en haar medewerkers, zowel in werk als ook privé.

Kwaliteiten volgens opdrachtgevers: Professioneel, Doel- en Resultaatgericht, Betrokken en Verbonden, Authentiek, Concreet, Laat me nadenken over mezelf, Creatief en Motiverend.

Inspiratiebronnen en Samenwerkingspartners

Renate Damen Coaching, Advies en Training werkt regelmatig samen met andere professionals. Ik noem hier de belangrijkste:

  • De ‘Senior’ Groep: een netwerk van vier ervaren managementtrainers en consultants met speciale expertise op het gebied  van onderwijs en retail management. Wij inspireren en voeden elkaar met grote regelmaat.
  • Bij grote opdrachtgevers werk ik vaak samen met George Perczel.  We hebben allebei o.a. veel ervaring  in het ontwerpen en uitvoeren van trainee programma’s. Dit gebaseerd op nieuwe inzichten en de laatste ontwikkelingen.
  • Als Associate Coach ben ik aangesloten bij OnzeCoach.nl. Een groep van gekwalificeerde, ervaren coaches. We werken daarbij voor diverse grote opdrachtgevers. Voor meer info kijk op onzecoach.nl
  • De maatwerk trainingen rondom het thema ‘Duurzaam Inzetbaarheid’ geef ik samen met Lia Vries. Tevens bundelen we onze krachten bij grotere opdrachten en in de ‘open aanbod’ training Werkplezier en Veerkracht.
  • Intervisiegroep: dit is een oefen- en ontwikkelgroep op het gebied van opstellingen werk en persoonlijk onderzoek. We werken al een aantal jaren samen, deze groep bestaat uit 4 professionals vanuit verschillende disciplines. We werken drie dagen per jaar aan de verdieping en ontwikkeling van onszelf als professional.