De opdrachtgever

De opdrachtgever 2019-06-30T16:14:29+00:00

De opdrachtgever

“Renate heb ik leren kennen en waarderen vanuit drie verschillende invalshoeken.

In onze eerste samenwerking ging zij aan de slag om een van mijn medewerkers te coachen. Ik heb haar hierbij meegemaakt als iemand die goed luistert, doortastend maar respectvol ageert. Renate weet heel goed de privacy af te schermen van haar cliënt maar voldoende openheid naar de opdrachtgever te geven. Ze weet de issues boven water te krijgen, af te pellen en aan te pakken. Heel prettig en leerzaam om ook als leidinggevende een spiegel voorgehouden te krijgen en je management stijl te verbeteren.

Bij de tweede invalshoek was Renate mijn eigen coach als rots in de branding. Tussen pijnlijk doorpakken om helderheid te krijgen tot stevige schouder met humor die soms nodig was, weet zij heel goed alle facetten te benaderen en uiteenlopende tools te gebruiken om tot de kern te komen. Deze wordt dan in heldere onderwerpen verdeelt en een plan gemaakt om te leren, te oefenen en te accepteren.

Tegenwoordig is Renate mijn coach voor mijn doorontwikkeling in mijn carrière. Dagelijkse struikelblokken, oude spoken, gedragspatronen die zich weer te makkelijk terug melden pakt zij aan. Heel fijn om via haar prettige en betrouwbare manier aan de finetuning te werken. In dit traject is ook de grens tussen zakelijk en privé verdwenen en begeleidt zij mij als persoon, die in deze twee delen van het leven aanwezig is, functioneert, valt en opstaat. Heel waardevol om een 360 graden coach te hebben met een holistische aanpak.”

Katharina Frede , European IT Business Solutions Director

“Having sometimes trouble to deal with emotions, I came to Renate expecting from her to do not look only at the surface of my issue, but also find with me its roots.

I think she did it in few sessions, with a very down to Earth approach, listening carefully to me and providing me the reflection I needed. In exchange, I just had to be fully honest with her, and accept not being “pampered” as she would say.

I am still thankful for the good talks I had with her and the precious advices she provided me. I can now better deal with the issue I had and would definitely recommend her for someone who just need an adapted push to get where he/she wants.”

A seniormanager at AkzoNobel

“Wij werken al geruime tijd samen met Renate Damen, voor mij als ondernemer is het bijzonder te ervaren wat ze los maakt bij medewerkers. Ze geeft ook mij feedback waar ik als ondernemer ook weer van leer en mee verder kan.

Renate komt op locatie, en stemt van te voren goed af wat we van elkaar verwachten. Het is een warm mens en dat straalt ze ook uit naar de cursisten.”

Titus Vogt , Ondernemer

“Tijdens de training werkplezier&veerkracht heb ik Renate leren kennen als trainer.

Ik heb deze training verlengd met een 1 op 1 coachingstraject omdat ik me bij Renate op mijn gemak en vooral begrepen voelde. Renate is een nuchtere vrouw en pakt je struikelpunten direct goed en stevig aan, warm en to the point.”

Celeste, Clusius College

“Ik was cursist in een training die Renate gaf op het Clusius College: Werkplezier en Veerkracht.

Ik vond het een goede training. Renate gaf me sturing waar nodig en stelde vooral veel verhelderende vragen. Daardoor kwam ik weer verder in het mijn ontwikkeling. Haar nuchtere kijk en respectvolle benadering gaven mij het vertrouwen om open te staan in dit proces.”

Femmy Vroegop, Docent Handvaardigheid

Enige jaren geleden heeft een contractmanager van een grote klant mij al eens gewezen op Renate. Toen was ik van mening dat ik mijn problemen en uitdagingen zelf wel kon managen. Afgelopen najaar was het voor mij toch echt wel duidelijk dat ik ondersteuning kon gebruiken in mijn manier van denken omdat ik de muur wel steeds vaker tegenkwam. Toen iemand wederom de tip gaf om Renate eens te bellen dacht ik …. Dit kan geen toeval zijn.

Bij het eerste gesprek voelde ik me direct totaal op mijn gemak. Het was helemaal geen psychiatrische benadering of opsomming van zaken die ik zelf wel kon bedenken. We voeren gewone gesprekken waarbij ze elke keer de vinger op de juiste plek weet te leggen en met goeie en subtiele hints mij het pad te laten kiezen waar ik me echt thuis voel!! Door de tijd heen ben ik verandert van iemand die alleen maar problemen zag ( ook in succes ) tot iemand die louter in kansen en oplossingen denkt. En het voelt zo gewoon!

Arjan Groen , Directeur Stammis Horeca Verhuur B.V.

Your Content Goes Here, Arjan Groen , Directeur Stammis Horeca Verhuur B.V.