Renate

Renate 2019-01-15T12:00:37+00:00

Ik ben Renate. Ik ben een nuchter en betrokken mens. Ik verbind me graag met de ander. Binnen mijn vak doe ik dit vanuit een gezonde afstand om vervolgens samen te zoeken naar volgende te zetten stappen. Als seniorcoach en trainer werk ik bij voorkeur op het vlak waar mens en organisatie elkaar ontmoeten. Door mijn actieve en professionele werkwijze laat ik u naar uzelf kijken en over uzelf nadenken. Dit doe ik op een heldere en respectvolle wijze, ik werk vanuit vertrouwen en openheid met hoofd, hart en handen.

Ik ben opgeleid als docent, opleidingskundige, manager en coach. Verder heb ik me o.a. geschoold in: Transactionele Analyse, Organisatiekunde, NLP, Organisatie- en Familieopstellingen, Functional Fluency, Groepsdynamica en Deep Democracy.

Als leidinggevende, adviseur, senior coach en trainer heb ik veel ervaring in grote organisaties, bedrijven en onderwijsinstellingen. Stevige scholing gecombineerd met mijn ruime ervaring maakt dat ik soepel schakel tussen persoonlijke diepgang en praktische zakelijkheid. Ik kan goed werken in een omgeving waarin verschillen krachtenvelden spelen.

En door mijn jarenlange ervaring in mijn vak weet ik ook goed wat de invloeden daarvan kunnen zijn op de organisatie en haar medewerkers, zowel in werk als ook privé. Kwaliteiten volgens opdrachtgevers: Professioneel, Doel- en Resultaatgericht, Betrokken en Verbonden, Authentiek, Concreet, Laat me nadenken over mezelf, Creatief en Motiverend.

Inspiratiebronnen en Samenwerkingspartners

Renate Damen Coaching, Advies en Training werkt regelmatig samen met andere professionals. Ik noem hier de belangrijkste:

– De Seniorgroep: een netwerk van vier ervaren managementtrainers en consultants met speciale expertise op het gebied van onderwijs en retail management. Wij inspireren en voeden elkaar met grote regelmaat.
– George Perzcel: sinds 2007 werken George en ik regelmatig samen bij grote opdrachtgevers. We hebben veel ervaring in het ontwikkelen van trainees.Dit vanuit nieuwste inzichten en innovatieve ontwikkelingen. George is coach, trainer en assessment specialist.
– Lia Vries: sinds 2003 werken Lia en ik regelmatig samen. Dit doen we in maatwerk trainingen rondom het thema ‘Duurzaam Inzetbaarheid’ , bij grotere opdrachten maar ook in ons open aanbod van de training Werkplezier en Veerkracht.Lia is loopbaancoach en trainer.
– Intervisiegroep: dit is een oefen- en ontwikkelgroep op het gebied van opstellingen werk en persoonlijk onderzoek. We werken al een aantal jaren samen, deze groep bestaat uit 4 professionals vanuit verschillende disciplines. We werken drie dagen per jaar aan de verdieping en ontwikkeling van onszelf als professional.