Trainingen & supervisie

U wilt de mensen in uw organisatie meer in hun kracht zetten, hen die kwaliteiten laten ontwikkelen die passen bij de organisatiedoelstellingen én bij hen als persoon.  Want alleen dan heeft het een langdurig effect.  


Trainingen
Op basis van uw vraag en werkelijke behoefte, ga ik tijdens een training met uw mensen ‘aan de slag’.

training-supervisie


In deze trainingen gaat het altijd om het ontwikkelen van sociale vaardigheden bij de deelnemers. Sociale vaardigheden op het gebied van:

  • Samenwerken
  • Leiderschap
  • Communicatie
  • Organisatieveranderingen
  • Coachen & ontwikkelen

Deze thema’s worden altijd als maatwerkproduct aangeboden. Want: elke vraag is anders en elke groep heeft een eigenheid.

Supervisie
Heeft u behoefte aan heldere, objectieve feedback op uw functioneren als professional? Dan kan supervisie u effectief verder helpen.

Bij supervisie begeleid ik u – individueel of in een kleine groep, wat uw zelf wenselijk vindt – in de persoonlijke leervragen die u heeft ten aanzien van uw werk.
In deze supervisiegesprekken verkennen we vaste patronen en dieperliggende overtuigingen. Want dat zijn juist de elementen die bepalend zijn in ons handelen. De ervaringen uit uw dagelijkse praktijk staan hierbij centraal, waarbij u reflecteert op vragen als: wat doe ik, waarom doe ik dat op deze manier, wat is het effect op mijn omgeving? Hierdoor ontstaat ruimte voor nieuwe denkwijzen en persoonlijke ontwikkeling.

Onze samenwerking in het kort
Onze samenwerking? Die volgt een helder pad: Contract > Plan van aanpak > Aan de slag / Werkvormen > Evaluatie > Check up. Maar wel altijd een pad dat past bij u en uw specifieke situatie.
Meer hierover leest u op ‘Onze samenwerking’.

Informatie of een afspraak voor een kennismaking?
Ik nodig u uit om contact op te nemen of de brochures te downloaden.

Klanten over Renate

Na mijn benoeming tot opleidingsdirecteur op de Kennemer Praktijkschool en Lwoo mocht ik een coach inschakelen om een goede start te maken in mijn nieuwe functie, dat werd Renate. Ondertussen zitten we in de afrondende fase van ons traject.

Lees meer...

Ik heb met mijn team van projectmanagers en projectuitvoerders de training “Teamontwikkeling” gevolgd. Deze training is in samenwerking met Renate op maat gemaakt. 

Lees meer...