Professionele ontwikkeling

professionele-ontwikkeling

Uw medewerkers zijn uw belangrijkste kapitaal binnen uw organisatie. Omdat u weet dat u alleen met betrokken mensen om u heen het beste uit uw organisatie kunt halen. Daarmee onderscheidt uw organisatie zich positief in uw werkgebied. En staat u competitief en flexibel in de markt.

Door middel van individuele coaching, team- en organisatieontwikkeling en trainingen help ik uw medewerkers hun kwaliteiten tot groei te laten komen. Ik zorg dat dat ene team weer in beweging komt en met nieuwe energie de schouders eronder zet.

Ik ben daar vooral pragmatisch in. Ook in het geven van advies. Want wilt u bijvoorbeeld weten hoe u om moet gaan met weerstand of veranderingen? Of zijn er andere zaken waar u eens een andere kijk op wilt? Ik adviseer u graag met heldere blik op het gebied van leiderschap, visie, missie, doelstellingen, strategie en cultuur.

Klanten over Renate

Renate weet precies de vinger te leggen op de punten van persoonlijke verbetering en dit heel praktische te benoemen en te coachen.

Lees meer...

Na een ontwikkelingsassessment kwam ik bij Renate terecht om mijn zelfvertrouwen en daarmee mijn assertiviteit te verhogen.

Lees meer...