Individuele coaching

Herkent u vragen als deze?

  • individuele-coaching“Hoe kan ik vanuit leiderschap én contact goed leiding geven?”

  • “Hoe vergroot ik mijn persoonlijke effectiviteit, hoe word ik meer krachtig en authentiek?”
  • “Strategisch omgaan met al die krachtenvelden binnen onze organisatie, hoe doe ik dat effectief en blijf ik toch mezelf?”
  • “Ik haal niet de energie uit mijn werk zoals ik zou willen. Waar ligt dat nu precies aan en hoe kan ik dit ombuigen? Wat zijn eigenlijk mijn drijfveren?”
  • “Ik heb het gevoel geen grip te hebben op mijn werk, op mijn leven. Hoe pak ik die regie terug?”
De meesten van ons stellen zichzelf op momenten vragen. Vragen die te maken hebben met onze levensloop, werk en privé. Het antwoord is niet altijd even eenvoudig en alleen te vinden. Een coachingstraject kan u weer ruimte geven om verder te gaan.

Binnen een coachingstraject gaat het in feite altijd om uw persoonlijke ontwikkeling, vaak in relatie tot uw functie. U kunt daarbij denken aan uw stijl van leidinggeven, de spanning tussen zakelijk en relatiegericht optreden en omgaan met conflicten. Ik ben ervan overtuigd dat er in elk individu veel kwaliteiten schuilen die meer tot hun recht kunnen komen. Het is aan u om die kans te benutten.

Informatie of een afspraak voor een kennismaking?
Ik nodig u uit om contact op te nemen of de brochures te downloaden.

Coaching heeft een vitaliserend effect. Juist omdat u uw mensen belangrijk vindt en ze de mogelijkheid wilt geven zich te ontwikkelen. Niet vanuit een problematiek maar juist omdat het goed met ze gaat.

Klanten over Renate

Renate weet precies de vinger te leggen op de punten van persoonlijke verbetering en dit heel praktische te benoemen en te coachen.

Lees meer...

Ik heb met mijn team van projectmanagers en projectuitvoerders de training “Teamontwikkeling” gevolgd. Deze training is in samenwerking met Renate op maat gemaakt. 

Lees meer...