Therapie

therapie

Soms raken we in ons leven beschadigd. Iets is zo ingrijpend geweest dat het een plek heeft ingenomen in ons leven. Het zit in de weg en steekt telkens weer de kop op. Het omgaan hiermee kost veel energie, we proberen de pijn weg te houden, onszelf groot te houden. Op een bepaald moment lukt dat niet meer, raken we opgebrand, zijn we ‘niet meer die leuke persoon of gaan we lichamelijke klachten vertonen.

Ook op zulke momenten kan ik u helpen om te herstellen. Hierin help ik u om te durven kijken naar de pijn, om inzicht te krijgen in de oorzaak en om u constructieve handvaten aan te reiken om er mee om te kunnen gaan. Zodat u vanuit uw eigen kracht herstelt en trots kunt kijken naar tot waar u bent gekomen.

Naast individuele begeleiding begeleid ik tevens stellen in hun zoek- en groeiproces binnen hun relatie.

Onze samenwerking in het kort
Onze gesprekken vinden plaats in mijn praktijk. Na een intakegesprek – waarin we kijken of er een ‘klik’ is – volgt een aantal sessies, afhankelijk van uw vraag en behoefte. De ervaring leert dat er ongeveer 8 gesprekken nodig zijn van 1 ½ tot 2 uur.
Voor de periode tussen de gesprekken geef ik u opdrachten mee, om dat wat belangrijk is voor u vorm te laten krijgen in het dagelijks leven.

Voor een uitgebreide omschrijving van mijn werkwijze nodig ik u uit op Onze samenwerking.


Informatie of een afspraak voor een kennismaking?

Ik nodig u uit om contact op te nemen of de brochures te downloaden.

Klanten over Renate

Ik heb met mijn team van projectmanagers en projectuitvoerders de training “Teamontwikkeling” gevolgd. Deze training is in samenwerking met Renate op maat gemaakt. 

Lees meer...

Na een ontwikkelingsassessment kwam ik bij Renate terecht om mijn zelfvertrouwen en daarmee mijn assertiviteit te verhogen.

Lees meer...