Over Renate Damen

Mijn grote passie is mensen in beweging krijgen. Ik kan diep ontroerd zijn wanneer mensen een stapje zetten en  trots zijn op zichzelf. Dan denk ik: dit is de drijfveer in mijn werk.

home

Vanuit een gezonde afstand wil ik me kunnen verbinden en dan: samen zoeken! Daarin wil ik het vooral niet van iemand overnemen, uiteindelijk moet je het zelf doen. Daar ben ik dan ook van, van het praktische en van het doen. Maar vooral werk ik met een open hart en met open armen.

Gedurende 23 jaar was ik werkzaam in het bedrijfsleven. Daarbinnen heb ik verschillende functies vervuld, waarvan de laatste 10 jaar als coach, trainer en loopbaanadviseur. Tevens heb ik gedurende deze jaren leiding gegeven aan diverse doelgroepen.

Hierdoor weet ik goed hoe het is om te werken in een politiek geladen omgeving, ken ik de daarbij horende krachten en spanningsvelden van binnenuit.

En weet ik ook wat de invloeden daarvan kunnen zijn op de organisatie en haar medewerkers, in werk en privé.over-renate-damen-hart
Naast deze managementervaring heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van gedragsontwikkeling en communicatie, waaronder Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren, RET, Opleidingskunde en Systemisch werken.

 

Klanten over Renate

Renate heb ik leren kennen als een professionele partner in business. Het is een stevige persoonlijkheid, die op een gedreven wijze in staat is om de mens met de neus op de feiten te drukken en te enthousiasmeren om hiermee aan de slag te gaan.

Lees meer...

It's a pleasure working with Renate, as facilitator and coach within the Ahold Graduate Traineeship.

Lees meer...

persoonlijke-ontwikkeling

professionele-ontwikkeling

onze-samenwerking