Traject Teambegeleiding & Training

Wanneer u de ontwikkeling van uw team of organisatie verder wilt brengen, ga ik met u in gesprek over uw doelstellingen en de werkelijke (soms onderliggende) behoeften. Op basis daarvan krijgt u een voorstel op maat, hetzij voor training hetzij voor teambegeleiding.

Contract: Op basis van ons gesprek stellen we een contract op met de te behalen doelstellingen.

Plan van aanpak: Vanuit de doelstellingen stel ik een plan van aanpak op met daarin globaal de interventies en werkstrategie.

Aan de slag: Het werk is bij het maken van het contract al begonnen. Dit zetten we nu voort in verschillende werkvormen.

team-begeleidingEvaluatie: Op het moment dat de doelstellingen zijn behaald, ga ik met u om tafel om het proces en de resultaten te evalueren.

Check up: Na  een aantal maanden neem ik weer contact met u op om te horen hoe het u en uw teamgenoten is vergaan. Mogelijk heeft u behoefte aan een ‘opfrismoment’, dan kom ik nogmaals langs. Incidenteel of structureel, waar de situatie op dat moment om vraagt.

 

Klanten over Renate

Na een ontwikkelingsassessment kwam ik bij Renate terecht om mijn zelfvertrouwen en daarmee mijn assertiviteit te verhogen.

Lees meer...

Renate weet precies de vinger te leggen op de punten van persoonlijke verbetering en dit heel praktische te benoemen en te coachen.

Lees meer...