Traject Individuele begeleiding

Intake: Wanneer u komt voor een individueel traject, maken we eerst kennis tijdens de intake. Daarbij gaat het om de vragen die u heeft en wanneer het traject voor u geslaagd zou zijn. Aan het eind van deze ontmoeting is er voor beide een moment om ja of nee te zeggen.  Het is daarbij belangrijk dat u een klik ervaart tussen u en mij.

Contract: Na de intake stellen we samen een contract op met daarin de doelstellingen. Deze doelstellingen vormen de rode draad voor het coachingstraject. Daarbinnen werk ik vanuit de concrete situaties die zich aandienen gaandeweg het traject.

individuele-begeleidingVervolggesprekken: Om hoeveel sessies gaat, is afhankelijk van uw vraag en behoefte, de ervaring leert echter dat er ongeveer 8 gesprekken nodig zijn van 1 ½ tot 2 uur.

Opdrachten: Voor de periode tussen de gesprekken geef ik altijd opdrachten mee, zodat dat wat in de gesprekken aan de orde komt in het dagelijks leven vorm krijgt.

Tussenevaluatie: Na de eerste 4 gesprekken volgt een evaluatie en kan het traject indien nodig worden bijgesteld. Indien relevant is de leidinggevende hierbij aanwezig.

Eindevaluatie & balans: Aan het einde van het traject wordt de balans opgemaakt tijdens de eindevaluatie. Ook hier is – indien relevant – de leidinggevende bij aanwezig.
Is het traject voltooid maar vindt u het prettig om eens of een paar keer per jaar uzelf nog even ‘op te schudden’? Dan zien we elkaar terug zo vaak als nodig is.


 

Klanten over Renate

Na mijn benoeming tot opleidingsdirecteur op de Kennemer Praktijkschool en Lwoo mocht ik een coach inschakelen om een goede start te maken in mijn nieuwe functie, dat werd Renate. Ondertussen zitten we in de afrondende fase van ons traject.

Lees meer...

Renate weet precies de vinger te leggen op de punten van persoonlijke verbetering en dit heel praktische te benoemen en te coachen.

Lees meer...