Na mijn benoeming tot opleidingsdirecteur op de Kennemer Praktijkschool en Lwoo mocht ik een coach inschakelen om een goede start te maken in mijn nieuwe functie, dat werd Renate. Ondertussen zitten we in de afrondende fase van ons traject.


De coaching van Renate heb ik als bijzonder plezierig ervaren. Dit kwam door het goed ingaan op mijn vragen en de problemen/ situaties waar ik tegen aan liep in mijn functioneren. Renate weet op een natuurlijke en inspirerende manier de vraag naar een ander niveau te brengen. Al relativerend en met passende theoretische onderbouwing wordt een situatie/ vraag uitgediept - vanzelfsprekend  kom je uiteindelijk terecht bij je eigen persoon: hoe sta je in het leven,  wat zijn je sterke kanten, hoe wil je in het leven staan. Het zonder te oordelen naar jezelf kijken heeft mij geleerd mezelf de ruimte te geven om gedrag  uit te proberen en verder te ontwikkelen. Terugkijkend op dit jaar zie ik bij mezelf een groei in mijn persoonlijke ontwikkeling; in mijn functioneren als leidinggevende ben ik zeer beslist sterker geworden. De coaching van Renate heeft mij ge├»nspireerd en gesterkt.

kennemer-praktijkschool
Ria van Tuinen, opleidingsdirecteur Kennemer Praktijkschool en Lwoo

Klanten over Renate

Renate weet precies de vinger te leggen op de punten van persoonlijke verbetering en dit heel praktische te benoemen en te coachen.

Lees meer...

Na een ontwikkelingsassessment kwam ik bij Renate terecht om mijn zelfvertrouwen en daarmee mijn assertiviteit te verhogen.

Lees meer...