Na een ontwikkelingsassessment kwam ik bij Renate terecht om mijn zelfvertrouwen en daarmee mijn assertiviteit te verhogen.

In een 8-tal gesprekken van 2 uur met een doorlooptijd van een kleine 8 maanden heb ik een grote stap de goede kant op gemaakt. De eerste 4 gesprekken waren vooral gericht op het onderkennen, erkennen en herkennen van bepaalde gedragspatronen bij mezelf.

 

Hoe handel ik en waarom handel ik op die manier. Deze gesprekken waren best confronterend en emotioneel en zetten mij flink aan het denken. De laatste 4 gesprekken hebben we gewerkt aan het eigen maken van nieuw gewenst gedrag. Dit viel in het begin nog niet mee, maar gaandeweg merkte ik dat het steeds beter ging en kreeg ik er echt plezier in.
Ook voor de mensen in mijn omgeving werd mijn gedragsverandering zichtbaar.

De omgeving waarin de gesprekken plaatsvonden voelde voor mij heel veilig en ik had er graag de lange reis voor over. De klik met Renate was er direct al in het kennismakingsgesprek. Ik wist zelf niet goed wat ik moest verwachten van het traject,

maar Renate zag heel goed wat er nodig was en heeft precies de juiste zaken opgepakt om aan te werken.

Ik heb heel fijn met Renate gewerkt en kan haar van harte aanbevelen. 

nederlandse-bank
Carolien Smienk-Peek, Applicatieontwikkelaar / -beheerder, De Nederlandsche Bank

Klanten over Renate

Na een ontwikkelingsassessment kwam ik bij Renate terecht om mijn zelfvertrouwen en daarmee mijn assertiviteit te verhogen.

Lees meer...

Na mijn benoeming tot opleidingsdirecteur op de Kennemer Praktijkschool en Lwoo mocht ik een coach inschakelen om een goede start te maken in mijn nieuwe functie, dat werd Renate. Ondertussen zitten we in de afrondende fase van ons traject.

Lees meer...