Renate heb ik leren kennen als een professionele partner in business. Het is een stevige persoonlijkheid, die op een gedreven wijze in staat is om de mens met de neus op de feiten te drukken en te enthousiasmeren om hiermee aan de slag te gaan.

Renate wordt gezien, als een echte coach met een ‘hart’. Door haar directe aanpak is er sprake van echt ‘maatwerk’ en heb je bij de start het idee, dat het traject goed te overzien is. Het plan is ‘concreet’ en gericht op ‘doen’. 

In de afgelopen jaren heb ik in allerlei vormen gebruik gemaakt van de kennis en ervaring van Renate. O.a. op het gebied van organisatiestructuur/functiebeschrijvingen, klankbord voor mijzelf, competentiemanagement en het coachen van managementteams in tuincentra. Op dit moment maken wij als tuincentrumketen GroenRijk naar volle tevredenheid gebruik van Renate als coach voor onze ondernemers en hun teams. Ook maak ik gebruik van haar om mijn teamleden door individuele coaching bij te staan in een gewenste gedragsverandering.

groenrijk
Nico Koppenol, Directeur Formule GroenRijk

Klanten over Renate

Na een ontwikkelingsassessment kwam ik bij Renate terecht om mijn zelfvertrouwen en daarmee mijn assertiviteit te verhogen.

Lees meer...

Ik heb met mijn team van projectmanagers en projectuitvoerders de training “Teamontwikkeling” gevolgd. Deze training is in samenwerking met Renate op maat gemaakt. 

Lees meer...