Ik heb met mijn team van projectmanagers en projectuitvoerders de training “Teamontwikkeling” gevolgd. Deze training is in samenwerking met Renate op maat gemaakt. 


In de basis heb ik een goed functionerend (samenwerkend) team, maar vanuit een organisatieverandering had ik de behoefte om een aantal thema’s te behandelen, zodat de samenwerking nog verder zou verbeteren. In overleg met Renate hebben wij drie hoofdthema’s benoemd: visie, social skills en samenwerking tussen projectmanagers en projectuitvoerders.

De kracht van de training zit, naast het feit dat deze op maat is samengesteld, in de kennis en ervaring van Renate. Zij is in staat om de wens vanuit de klant perfect te vertalen naar een (inter)actieve training. De projectmanagers en –uitvoerders zijn voornamelijk zelf bezig geweest met oefenen.
Door allerlei oefeningen is het begrip voor elkaars taken en verantwoordelijkheden sterk toegenomen. Daarnaast heeft het team een belangrijke stap gezet in de ontwikkeling van ‘eigenaarschap’, door zelf een teamplan te schrijven en aan elkaar te presenteren.

Het resultaat is een betere en gestructureerde samenwerking, waarbij men het ook oneens met elkaar mag en kan zijn. Dit leidt niet langer tot conflictsituaties of frustraties, maar tot werkbare oplossingen en klantgerichtere samenwerking.

Dit resultaat willen wij graag vasthouden en als lerende organisatie continu blijven verbeteren, vandaar dat er alweer een vervolgtraining in ontwikkeling is die in het najaar zal plaatsvinden.

heineken

Onno de Looff, Manager Event Services bij Heineken Brouwerijen Evenementen Service

Klanten over Renate

It's a pleasure working with Renate, as facilitator and coach within the Ahold Graduate Traineeship.

Lees meer...

Ik heb met mijn team van projectmanagers en projectuitvoerders de training “Teamontwikkeling” gevolgd. Deze training is in samenwerking met Renate op maat gemaakt. 

Lees meer...