Brochures

Op mijn website heb ik een beknopte omschrijving gegeven van Renate Damen Coaching, Advies en Training. Wenst u na het bekijken van deze pagina meer informatie over Renate Damen Coaching, Advies en Training, dan kunt u op deze pagina informatiebrochures downloaden.

Om de informatiebrochures te kunnen bekijken dient u te beschikken over Adobe Acrobat Reader. Beschikt u niet over Adobe Acrobat Reader, download dit programma dan gratis via de website van Adobe door op de hier te klikken.

Brochure Algemene bedrijfsinformatie
Download de brochure 'Algemene Bedrijfsinformatie' (PDF, 517kb)

Brochure Coaching
Download de brochure 'Coaching' (PDF, 128kb)


Wenst u de informatiebrochure('s) per post te ontvangen, vult u dan het contactformulier op de 'Contact' pagina in. U ontvangt dan de informatiebrochure('s) per post. Op de 'Contact' pagina kunt u door middel van het contactformulier natuurlijk ook vragen/opmerkingen plaatsen.

Klanten over Renate

Renate heb ik leren kennen als een professionele partner in business. Het is een stevige persoonlijkheid, die op een gedreven wijze in staat is om de mens met de neus op de feiten te drukken en te enthousiasmeren om hiermee aan de slag te gaan.

Lees meer...

Ik heb met mijn team van projectmanagers en projectuitvoerders de training “Teamontwikkeling” gevolgd. Deze training is in samenwerking met Renate op maat gemaakt. 

Lees meer...

persoonlijke-ontwikkeling

professionele-ontwikkeling

onze-samenwerking